Valentínsky špeciál

Ahojte rojkovia!

Dnes som si pre Vás pripravila iba krátky príspevok ku sviatku/nesviatku Valentína. V prvom rade musím povedať, že komercializovanú verziu tohto amerického sviatku vôbec neuznávam. Ale myslím, že osláv lásky nie je nikdy dosť, lebo je vzácna. A aj preto lebo som klasická žena, ktorá túži po romantike, kvetoch a vyznaniach lásky.

Preto som si pre vás pripravila moje valentínske špecialitky:

1. Valentínka

Klasické pohľadnice sú plné gýčových obrázkov a univerzálnych veršíkov o láske. Ak nemáte inú možnosť tak nevadí, ale vlastnými slovami to predsalen poviete lepšie

ABECEDA LÁSKY

image
Pripravila som si pekné pastelové farebné papiere. (Mám ich kopu – z Lidlu) + červený na samotnú valentínku.
image
Postupne som si vystrihla 22 srdiečok – toľko koľko je písmen v abecede.
image
A vyzerali nejako takto:)

No a na záver som na každé srdiečko napísala prečo ľúbim toho môjho bojfrenda. Ale výsledok si už nechám pre seba.

2. Darček

Romantika nie je práve to po čom väčšina mužov túži. A preto vybrať mu ten správny darček nie je veru jednoduché. Nechcela som to ale nechať na náhodu a vsadila som teda na zlaté pravidlo, že láska ide cez žalúdok.

image
V Tiger-i som už dávnejšie kúpila túto krásnu kuchynskú pomôcku. No a prečo ju nevyužiť práve teraz?
image
Je to skôr vykrajovátko ako forma a tak som to aj využila
image
Upiekla som som brownies a zapomoci vykrajovátka vyberiem len I <3 U. Ak by ste chceli recept na tento brownies tak som išla podľa receptu na dobruchut.sk. A krajšiu foto priďám až po naaranžovaní zajtra.

3. Outfit

No a k mojej najobľúbenejšej časti. K romatickému dňu patrí aj romanický outfit. Ja som vsadila na kvety, jémné zemitejšie farby a dievčenský štýl. Bola som lenivá obliekať sa takto večer ale aspoň takto:

image
To aranžmá nie je nič moc ale dnes už makám z posledných síl 🙂
image
Detail kabelôčky
image
Moje najobľúbenejšie topánočky.

Info:

svetrík – Mango; tričko – Tally Weil; sukňa – Springfield; kabelka – F&F; topánky – Deichman

A čo vy? Slávite tento sviatok všetkých zaľúbených? Čo chystáte a čo si obliekate? Dajte vedieť v komentároch. A už pondelok sa teším na vyhlásenie víťazov o splnený sen a aj VS giweaway. Ešte stále sa môžete zapojiť. Viac info na mojom Facebooku.

Tak a dobrú noc!

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.